1 - 1 de 66 resultados

Les receptes per al robot de cuina Thermomix

11,95


Si tens aquest llibre entre les mans, segurament ja has descobert quines són les virtuts del robot de cuina revolucionari que ha canviat el dia a dia de milions de persones.

El Thermomix, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar nombrosos platas amb el mínim esforç, la màxima precisió i un resultat òptim. Un cop introduïts els aliments i programat el temps, la temperatura i la velocitat, el robot farà la resta.

Per a tots aquells que teniu aquest robot de cuina - sigui quin sigui el model -, aquest llibre us ofereix receptes adequades per a cada ocasió, explicades pas a pas, així como un seguit de consells i trucs molt pràctics que us ajudaran a cuinar amb la màxima comoditat i rapidesa. Des d'un suculent risotto al parmesà, passant per un lluç al romesco o una lasanaya al pur estil del sud d'Itàlia, fins a receptes per preparar un bufet de festa (amb croquetes de tot tipus, pastissos d'escalivada, etc.), pizzes, salses o una amplíssima varietat de postres. 

Autora: Marta Carnicero

Pags: 206

Examine también estas categorías: Novedades, Todos los libros, De 6 a 15€, Thermomix TM31
1 - 1 de 66 resultados